lunes, 8 de diciembre de 2008

Article d'opinió: DROGUES

NO FAN RES AMB LES DROGUES

Començaré aquest article preguntant-me que perquè cada dia hi ha més gent que es passa a les drogues per poder viure?
Que serà perquè la pressió i l’estrès del dia a dia els afecta tant que ningú no pot sobreviure i han de recórrer a armes de diversió que els van matant poc a poc?
Sí, les drogues com la marihuana, el hachís, la cocaïna, l’alcohol... són tan habituals com menjar pa en el dinar de cada dia...
Que trist...
Podem saber que la majoria de les drogues causen al·lucinacions i et fan notar una sensació d’eufòria extremada que fa que no ens donem conte de la majoria del que fem, una alegria desbordada que ens fa fer coses que no faríem normalment. Ens donen confiança i això és el que enganxa, aquesta confiança extrema que ens proporciona la droga i que ens permet dir i fer tot el que no podem quan no ens prenem res.
I doncs aquest és el mètode perfecte de desconnexió, no tenim ni tan sols una noció del temps...
El més important d’això és que perquè s’ha tornat rutina en gairebé un 65% de la població?
És increïble, i pitjor encara! Els majors d’edat que pensem que tenen mentalitat d’adult ja no en tenen, som humans, dotats d’una intel·ligència que estem desperdiciant, pràcticament ningú la fa servir.. Tots sabem que les drogues tenen efectes secundaris que ens podem fins hi tot jugar la vida però passem del que surti a la televisió o també del que podem veure per Internet o les xerrades que ens vinguin a fer a classe, si és igual total un porret més o un cubata més no ve d’aquí; sentim dir de la gent...
I aquest un més es converteix en un periòdicament.
Trobo horrible que tots ens matem per només unes hores de plaer...
I el tabac que? Això també és una droga que no causa cap efecte sobre nosaltres però ara que algú m’expliqui perquè ho prova la gent?
Tot això és controlable, però ningú ho controla perquè costa, i es clar ara la societat és d’allò menys activa, mentre es pugui fer el mínim es farà així.
Doncs ens mereixem un càstig, per mol global que sigui, salvaríem moltes vides... I sona exagerat, però és així, i no tan sols perquè es mori la gent per culpa de les drogues, sinó també perquè moltíssima gent s’ha quedat malament del cap per culpa d’aquestes. Agrada a algú veure que una persona de 40 anys no es pot valdre de si mateixa perquè es va prendre una pastilla aquella nit?
És que lo fotut és que la gent no es don conte, es pensen que perquè li passi a un no li ha de passar amb ell, però el que no pensen és que l’endemà podria trobar-se sense cap coordinació del seu cos...

Som uns ignorants que no sabem gaudir de la vida sense tenir que fotre’ns res pel nas, per la boca o fins hi tot punxant-nos les venes i els ulls.
Totes aquestes sensacions són tan agradables i plaents que valguin fins hi tot el preu de les nostres vides?
Ara ja ningú li dóna importància al tema; ara al contrari, en moltes famílies fins hi tot és normal fumar porrets davant dels seus fills i compartir-los...
És mol fort...
El que en pugui pensar la gent serà tan diferent.
Estic parlant en global en tot el text però també sé que hi ha gent que intenta canviar aquesta nova mala costum.

I doncs, en resum ja no sé que més dir, drogues? Sí, per tot arreu. Demanin un paper de fumar pel carrer, qui us dirà que no en té?

Mare meva, aquesta situació...

1 comentario:

Anónimo dijo...

Parlà la persona mes saludable de l'escola :)